Print

Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen

De Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen geeft inzicht in de gezondheid, het welzijn, en de leefstijl van jongvolwassenen (16-25 jaar oud). Jongvolwassenen worden via advertenties op sociale media (Facebook, Instagram) gevraagd de digitale vragenlijst in te vullen.

De Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen is in Flevoland als pilot uitgevoerd in 2021. In 2022 is een landelijke Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen uitgevoerd, waarvan de resultaten in de loop van 2023 worden verwacht. Op deze website staan de resultaten uit 2021.

 

Resultaten

De resultaten van de Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen worden gepubliceerd in twee tabellenboeken:

Tabellenboek Jongvolwassenen 2021 Flevoland – toont Flevolandse cijfers, uitgesplitst naar geslacht, leeftijd, en opleidingsniveau

Tabellenboek Jongvolwassenen 2021 Gemeenten – toont Flevolandse cijfers, en de cijfers per gemeente

 

Meer informatie

Meer weten over de Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen? Kijk dan eens op www.monitorgezondheid.nl. Heb je vragen over de Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen in de Flevolandse context? Neem dan contact op met de onderzoekers van GGD Flevoland.

GGD Flevoland (09-03-2023). Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen. Geraadpleegd op 21-03-2023 via https://www.eengezonderflevoland.nl/gezondheidsmonitor-jongvolwassenen/
Kopiëren Kopieer Delen Twitter Facebook Linkedin Mail