Nederland is gestart met vaccineren en ook in Flevoland zijn we volop aan de gang. Het beleid van de vaccinatie wordt bepaald door de Rijksoverheid. Zij bepalen de volgorde van het vaccineren, welk vaccin er wordt gebruikt en de hoeveel elke GGD krijgt.

Wanneer je aan de beurt bent kun je zien op de site van de Rijksoverheid. Zij hebben een tool gemaakt die precies laat zien wanneer je een uitnodiging kunt verwachten. Ook kun je daar zien met welk vaccin en door wie je gevaccineerd wordt.  Bijvoorbeeld door je huisarts of door de GGD.

Ben je aan de beurt voor een coronavaccinatie? Dan krijg je een persoonlijke uitnodiging. Je hoeft hier zelf niets voor te doen. Je kunt online een afspraak maken via www.coronavaccinatie-afspraak.nl of bellen met het telefoonnummer dat in de uitnodiging staat.

Medische vragen
Voor medische vragen over de coronavaccinatie kun je contact opnemen met je huisarts of bellen naar het telefoonnummer dat in de uitnodigingsbrief staat.

Contact met GGD Flevoland
Heb je een vraag over de coronavaccinatie aan GGD Flevoland? Stel hem dan via het contactformulier op deze website.
Wil je liever telefonisch contact? We zijn bereikbaar via het telefoonnummer 088-0029919.

Hoe gaat het proces van uitnodiging tot registratie?
Het filmpje “Van uitnodiging tot registratie” van het RIVM laat zien welke stappen je doorloopt vanaf het ontvangen van de uitnodiging tot het ophalen van je registratiekaart.

Gele boekje​
Wil je na je vaccinatie een stempel in je gele boekje: neem dan het boekje mee naar de vaccinatielocatie. Daar krijg je, naast de registratiekaart, een stempel in het gele boekje.
 
Locaties
Alle vaccinatielocaties in de regio Flevoland hebben voldoende parkeerruimte. Voor minder validen is ruimte om dichtbij de ingang te parkeren. Parkeren is gratis. De gebouwen zijn goed toegankelijk met bijvoorbeeld rolstoel, looprek of rollator. Er zijn ook rolstoelen te leen.

LELYSTAD ALMERE EMMELOORD
Sporthal Haven
Schroefstraat 34 Parkwerf 138 Dokter Jansencentrum
DRONTEN ZEEWOLDE URK
’t Dok Sporthal De Horst Sporthal De Vlechttuinen
Educalaan 3 Horsterweg 202 Vlechttuinen 8
< > Scroll om meer van de tabel te zien.

Vragen en antwoorden

Ga naar veel gestelde vragen en antwoorden over de vaccinatie

​Kijk hier als je meer wilt weten of nog vragen hebt.

GGD Flevoland (10-06-2021). Vaccineren. Geraadpleegd op 20-06-2021 via https://www.eengezonderflevoland.nl/covid-19/vaccineren/