Print

Coronatesten zonder afspraak voor professionals en kwetsbaren

Voor het laten afnemen van een coronatest kan een afspraak gemaakt worden, maar dat hoeft niet. Mensen die tot de doelgroep behoren om een test bij de GGD af te laten nemen, zoals professionals en kwetsbaren, kunnen ook zonder afspraak terecht bij een van de drie locaties van GGD Flevoland.

Coronatesten worden afgenomen in Lelystad bij het St. Jansdal, in Almere aan de Rondebeltweg en in Emmeloord aan de Kamperweg. Op Een Gezonder Flevoland zijn de adressen en openingstijden te vinden.

Op de website van de Rijksoverheid wordt uitgelegd wie er in aanmerking komt voor een coronatest.

GGD Flevoland (19-01-2023). Coronatesten zonder afspraak voor professionals en kwetsbaren. Geraadpleegd op 07-02-2023 via https://www.eengezonderflevoland.nl/2023/01/19/coronatesten-zonder-afspraak-voor-professionals-en-kwetsbaren/
Kopiëren Kopieer Delen Twitter Facebook Linkedin Mail