Print

Testlocatie Lelystad verhuisd van Kempenaar naar Ziekenhuisweg

Vandaag is de COVID-testlocatie in Lelystad is verhuisd van Kempenaar 01-01 naar het St. Jansdal aan de Ziekenhuisweg 100. Hier is ook al de vaccinatielocatie gehuisvest.

Nu het aantal gezette prikken en afgenomen testen afneemt, is de locatie aan de Kempenaar te groot geworden. Omdat ook het aantal vaccinaties afneemt, kunnen de twee locatie samengevoegd worden. Dat is efficiënter en kostenbesparend. Projectcoördinator Floor Vermeij: “De verhuizing is soepel gegaan. Gisteren hadden we de laatste dag aan de Kempenaar en vandaag waren we open op onze nieuwe locatie.”

Wie kan er een testafspraak maken?

Wie klachten heeft, wordt geadviseerd een zelftest te doen. Alleen voor bepaalde doelgroepen is een test bij de GGD mogelijk. Op de website van de Rijksoverheid is te lezen wie er in aanmerking komt voor een test bij de GGD. Hier is ook te lezen hoe een afspraak gemaakt kan worden.

GGD Flevoland (16-01-2023). Testlocatie Lelystad verhuisd van Kempenaar naar Ziekenhuisweg. Geraadpleegd op 07-02-2023 via https://www.eengezonderflevoland.nl/2023/01/16/testlocatie-lelystad-verhuisd-van-kempenaar-naar-ziekenhuisweg/
Kopiëren Kopieer Delen Twitter Facebook Linkedin Mail