Print

Aangepaste openingstijden vaccinatielocaties

Vanaf 14 november zijn de openingstijden van de vaccinatielocaties in Almere, Lelystad en Emmeloord gewijzigd. De locaties zijn vanaf die datum geopend op maandag tot en met woensdag, en op vrijdag en zaterdag. De kindervaccinatiestraat is geopend op woensdag vanaf 13.00 uur.

Prikken zonder afspraak

De locaties Almere, Lelystad en Emmeloord zijn vanaf nu ook tussen 10.00 uur en 16.00 uur open voor prikken zonder afspraak.

Voor mindervaliden

Inwoners die mindervalide zijn, kunnen ook in Zeewolde en Dronten een herhaalprik halen. In Zeewolde kan dit tot en met 14 december en in Dronten tot en met 16 december. Hiervoor is wel een afspraak nodig.

GGD Flevoland (11-11-2022). Aangepaste openingstijden vaccinatielocaties. Geraadpleegd op 06-12-2022 via https://www.eengezonderflevoland.nl/2022/11/10/aangepaste-openingstijden-vaccinatielocaties/
Kopiëren Kopieer Delen Twitter Facebook Linkedin Mail