Print

Vaccinatielocatie in Ravelijn in Zeewolde

23 december 2021

GGD Flevoland opent met ingang van maandag 27 december opnieuw een vaccinatielocatie in Zeewolde. De locatie is op de eerste verdieping van de voormalige bibliotheek in winkelcentrum Ravelijn. De teststraat van GGD Flevoland bevindt zich eveneens in het pand, op de begane grond. De in- en uitgangen zijn gescheiden.

Vaccinatielocatie

Inwoners van Flevoland kunnen met de ingebruikname van de locatie in Zeewolde nu ook terecht voor de boostervaccinatie. COVID-manager Aldrik Dijkstra: “We willen mensen de gelegenheid geven om zo snel mogelijk ook dicht bij huis hun boostervaccinatie te laten zetten. Reden om ook in Zeewolde weer een vaccinatielocatie te openen.”

Testen en prikken in eigen dorp

Burgemeester Gerrit Jan Gorter: “Het is fijn voor de inwoners van Zeewolde dat zij niet alleen voor de test maar ook voor vaccinaties terecht kunnen in hun eigen woonplaats. Ik roep alle inwoners op een afspraak te maken voor de boostervaccinatie. Ook mensen die nog niet eerder gevaccineerd zijn en dat alsnog willen laten doen, kunnen een afspraak maken in ons dorp.”

Afspraak maken

De afspraak kan op twee manieren worden gemaakt:

  • Na bekendmaking van het geboortejaar dat aan de beurt is, kan direct online een afspraak gemaakt worden via www.coronavaccinatie-afspraak.nl. Je hoeft niet te wachten op de uitnodigingsbrief.
  • Een telefonische afspraak kan pas gemaakt worden nadat je de uitnodigingsbrief ontvangen hebt. Het telefoonnummer hiervoor staat in de brief vermeld.

Maak een afspraak via het digitale portaal. Dit gaat sneller en voorkomt dat het callcenter overbelast raakt. Wie zelf niet digitaal vaardig is, kan hulp vragen aan familie, buren of vrienden. Ook Flevomeerbibliotheek in Zeewolde kan ondersteuning bieden (denk aan je DigiD!).

Eerste of tweede vaccinatie

Je kunt eveneens een afspraak maken voor de eerste of tweede vaccinatie via de website www.coronavaccinatie-afspraak.nl.

GGD Flevoland (12-04-2022). Vaccinatielocatie in Ravelijn in Zeewolde. Geraadpleegd op 31-03-2023 via https://www.eengezonderflevoland.nl/2021/12/23/vaccinatielocatie-in-ravelijn-in-zeewolde/
Kopiëren Kopieer Delen Twitter Facebook Linkedin Mail