Print

Doe je mee met Gezond Gewicht Almere in Almere Buiten Oost?

Toestemmingsformulier Gezond Gewicht Almere

 

 

Toestemmingsformulier

1. Ik heet (voor- en achternaam) en ik doe mee!(Vereist)
2. Ik geef samen met mijn ouder(s)/verzorger(s) toestemming mee te doen met Gezond Gewicht Almere(Vereist)
3. Ik ben nu(Vereist)
4. Ik woon in Almere Buiten Oost in de(Vereist)
5. Ik geef samen met mijn ouder(s)/verzorger(s) toestemming dat eventueel foto's en/of filmpjes gemaakt worden waar ik op te zien ben. Vooraf wordt altijd nog een keer gevraagd of je het goed vindt dat een foto en/of filmpje gemaakt wordt.(Vereist)
Naam ouder(s)/verzorger(s)(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
Toestemming(Vereist)

 

GGD Flevoland (28-09-2021). Doe je mee met Gezond Gewicht Almere in Almere Buiten Oost?. Geraadpleegd op 23-10-2021 via https://www.eengezonderflevoland.nl/2021/08/12/doe-je-mee-met-gezond-gewicht-almere-in-almere-buiten-oost/
Kopiëren Kopieer Delen Twitter Facebook Linkedin Mail