Print

Op weg naar een Rookvrije Generatie

3-1-2018

Toolkit voor gemeenten op weg naar een Rookvrije Generatie

In 2017 zijn veel gemeenten opgestaan om bij te dragen aan een Rookvrije Generatie.  In meer dan 30 gemeenten is beleid gemaakt of vonden activiteiten plaats om kinderen rookvrij op te laten groeien. Denk aan de initiatieven in VenloGroningenDen Haag en Nijmegen waar men actief is met rookvrije sport, speeltuinen en onderwijs in hun gemeenten. Dat gebeurde veelal ook vanuit de impulsen en de nodige ondersteuning van de GGD’s. Ook 2018 is goed afgetrapt met een rookvrij raadhuis in Amstelveen en Lelystad.

Lees hier het hele artikel

GGD Flevoland (29-03-2022). Op weg naar een Rookvrije Generatie. Geraadpleegd op 31-03-2023 via https://www.eengezonderflevoland.nl/2018/01/08/op-weg-naar-rookvrije-generatie/
Kopiëren Kopieer Delen Twitter Facebook Linkedin Mail