Print

Mensen eten minder, maar wel luxer brood

11-6-2017

Mensen zijn bewuster bezig met eten en ook met het kiezen van een broodsoort.

De consument is kritischer geworden en wil precies weten wat er in brood zit en welke toegevoegde stoffen worden gebruikt. De keuze valt vaker op luxer brood, zoals desem, spelt, vloerbrood en de volkoren varianten. In tegenstelling tot andere volkoren producten, weet je bij brood zeker dat het 100% volkoren is. Bovendien is brood een belangrijke bron van jodium en daarvan krijgen we nog steeds te weinig binnen.

Lees hier het hele artikel. Lees ook het artikel ‘feit of fabel: de grootste (on)zin over brood’.
GGD Flevoland (29-03-2022). Mensen eten minder, maar wel luxer brood. Geraadpleegd op 25-06-2022 via https://www.eengezonderflevoland.nl/2017/06/12/mensen-eten-minder-wel-luxer-brood/
Kopiëren Kopieer Delen Twitter Facebook Linkedin Mail