Print

Centrum Seksueel Geweld Flevoland: een half jaar na opening

29-11-2016
Vanaf 22 maart 2016 kan iedereen die slachtoffer is van seksueel geweld, terecht bij het Centrum Seksueel Geweld Flevoland. In het eerste half jaar na opening heeft Centrum Seksueel Geweld aan 49 mensen hulp geboden nadat ze slachtoffer waren van seksueel geweld. Bijna de helft meldde zich binnen één week na het meemaken hiervan. In de eerste week na een aanranding of verkrachting is het belangrijk dat er snel en professioneel wordt gehandeld.  GGD Flevoland, Flevoziekenhuis, Politie Midden Nederland, GGz Centraal, Veilig Thuis Flevoland en Slachtofferhulp Nederland werken samen om goede zorg te bieden.

Lees verder het Lees verder

 

GGD Flevoland (06-11-2017). Centrum Seksueel Geweld Flevoland: een half jaar na opening. Geraadpleegd op 07-02-2023 via https://www.eengezonderflevoland.nl/2016/11/29/centrum-seksueel-geweld-flevoland-half-jaar-opening/
Kopiëren Kopieer Delen Twitter Facebook Linkedin Mail